KVALITETSMALING TIL INDUSTRIEN
Velkommen
Historien

 Gennem de seneste 60 år har Carl Schmidt Nielsen solgt, serviceret og produceret farver- og lakker til industrien i Danmark, Norge og Sverige.
Carl Schmidt Nielsen startede egen produktion i 1973 med SCHMIDT NIELSEN FARVE- og LAKFABRIK i Brabrand - de danske producenter af landbrugsmaskiner var de primære kunder - især med dyppeenlæg fra 4.000 til 30.000 liter.
 
I tæt samarbejde med vore råvareleverandører udvikles bestandigt nye malesystemer.
 
Vi er i dag en af de få dansk ejede producenter af farve- og lakker.    
 
 


Sminilac deltager hvert år på diverse messer rundt omkring i Europa. Her ses Rolf Schmidt Nielsen, Mogens Schmidt Nielsen og Carl Schmidt Nielsen på HI Messen i Herning.

 


 

Historien bag vores LOGO

Da Carl Schmidt Nielsen besluttede sig for at starte egen produktion, var de store spillere bl.a Sadolin, Dyrup, Schou og Burchart som sad tungt på det danske marked. Carl Schmidt Nielsen ville at vort nye logo skulle symbolisere en ny situation - en ny spiller på markedet, som bryder igennem et "tungt panser" af gamle leverandører.

De gule og blå streger symboliserer de gamle udbydere på markedet - og den røde pilespids viser SMINILAC SCHMIDT NIELSEN FARVE- og LAKFABRIK, der som den nye udbyder bryder igennem. 
VelkommenKontakt os